Kitron mottar ordre på 150 millioner kroner


(2018-08-21) Kitron er valgt som partner for tjenester innen elektronikkproduksjon (EMS) av et verdensledende selskap innen køstyring og kundehåndteringsløsninger og tildelt en kontrakt med et samlet omfang på 150 millioner kroner over tre år.

Kitron vil produsere elektroniske kort og levere høynivå monteringstjenester, og produksjonen vil foregå ved Kitrons anlegg i Kaunas i Litauen.

- Kitron har som mål å arbeide med de ledende aktørene innen våre definerte markedssektorer. Denne kunden er verdensledende innen kundehåndtering og har førsteklasses teknologiløsninger, og samarbeidet vil styrke Kitrons posisjon som et av Skandinavias ledende EMS-selskaper, sier Israel Losada Salvador, salgsdirektør i Kitron.

For ytterligere informasjon kontakt:
Peter Nilsson, konsernsjef i Kitron ASA, tlf. +47 94 84 08 50
Israel Losada Salvador, salgsdirektør, tlf. +47 99 15 91 38
E-mail: InvestorRelations@kitron.com

Kitron er et av Skandinavias ledende foretak innen produksjon av elektronikk og relaterte tjenester for bransjene Forsvar/Luftfart, Energi/Telekom, Industri, Medisinsk utstyr og Offshore/Marine. Konsernet har virksomhet i Norge, Sverige, Litauen, Tyskland, Kina og USA. Kitron omsatte for om lag 2.4 milliarder kroner i 2017 og har om lag 1.450 ansatte. www.kitron.com

Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12.