Rovion uusi Angry Birds Dream Blast -peli nyt markkinoilla


Nuoret Angry Birdit nousevat pääosaan upouudessa pulmapelissä, joka on nyt ladattavissa
App Storesta ja Google Play Storesta


ESPOO - tammikuu 24, 2019 - Rovio Entertainmentin peliportfolio vahvistuu entisestään, kun Angry Birds Dream Blast -peli julkaistaan jakeluun tänään. Angry Birds Dream Blast -pelin julkistus tukee yrityksen strategista tavoitetta kasvattaa peliliiketoimintaansa julkaisemalla vähintään kaksi uutta peliä vuonna 2019.

Angry Birds Dream Blast on rento tap-to-match-pulmapeli, jossa pelaajat yhdessä nuorten Angry Birdsien kanssa poksauttelevat uniensa kuplia erilaisten haasteiden läpäisemiseksi. Tänään julkaistava peli on Rovion pulmapeleistä helpoimpia ja pelattavissa sekunneissa pelin avaamisesta, luoden pelaajalle rennon ja hauskan pelikokemuksen. Angry Birds Dream Blast on kehitetty Rovion Puzzle-studiossa.

Peli on ollut maantieteellisesti rajoitetussa koemarkkinoinnissa ja sieltä saatujen positiivisten kokemusten myötä julkaistaan nyt maailmanlaajuisesti.

''Kuten kolmannen vuosineljänneksen tulosten julkistuksen yhteydessä marraskuussa totesimme, tavoitteenamme on julkaista vähintään kaksi peliä vuonna 2019. Olemmekin iloisia voidessamme aloittaa vuoden 2019 julkaisemalla tähän mennessä rennoimman pelimme, Angry Birds Dream Blastin,'' sanoo Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta, ''Angry Birds Dream Blast -pelin julkaisun lisäksi meillä on yksi peli koemarkkinoinnissa ja monia pelejä tuotannon eri kehitysvaiheissa, joten Games-strategiamme on menossa vahvasti oikeaan suuntaan tänä Angry Birdsin 10v. juhlavuonna.''

Angry Birds Dream Blast on nyt ladattavissa maksutta App Storessa ja Google Playssa.

Lehdistön materiaalit löytyvät täältä

Angry Birds Dream Blast video on katsottavissa täällä

Lisätietoja:
Minna Eloranta
Viestintäpäällikkö, Rovio Entertainment
Minna.eloranta@rovio.com
050 486 2917

Rovio lyhyesti:

Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen, peleihin keskittyvä viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on ladattu jo yli 4 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009 ja on sittemmin lisensointinsa kautta laajentunut peleistä erilaisiin viihde- ja kuluttajatuotekategorioihin. Tänään yhtiö tarjoaa useita mobiilipelejä, animaatioita ja on tuottanut Angry Birds -elokuvan, joka oli ensi-iltaviikonloppunaan lipputulojen kärjessä 50 maassa, ja jonka jatko-osa on tuotantovaiheessa. Rovion pääkonttori on Espoossa ja yhtiö on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO. (www.rovio.com)