AS Merko Ehitus investorsuhete kontaktisiku muutus ning muudatus tütarettevõtete nõukogu ja juhatuse koosseisudes

Alates 16. juulist 2021 on AS Merko Ehitus uueks investorsuhete kontaktisikuks kontserni finantsüksuse juht Urmas Somelar.

Vastavalt AS Merko Ehitus juhatuse 9. juuli 2021 otsusele on alates 16. juulist 2021 Urmas Somelar AS Merko Ehitus kontserni kuuluvate UAB Merko Statyba, UAB Merko Būstas ja SIA Merks nõukogu liige ning OÜ Merko Investments juhatuse liige senise liikme Priit Roosimägi asemel.

Urmas Somelari CV on lisatud antud teate manusena.

Andres Trink
Juhatuse esimees
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-mail: andres.trink@merko.ee

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni kuuluvad Eestis AS Merko Ehitus Eesti, Lätis SIA Merks, Leedus UAB Merko Statyba ning Norras Peritus Entreprenør AS. Peatöövõtjana ehitusteenuste osutamise kõrval on kontserni teiseks oluliseks tegevusvaldkonnaks korteriarendus. 2020. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 666 inimesele ning ettevõtte 2020. aasta müügitulu oli 316 miljonit eurot.

Manus

Attachments