Coop Pank AS korraldab 2021. aasta kolmanda kvartali ja üheksa kuu majandustulemuste tutvustamiseks veebiseminari


Coop Pank kutsub aktsionäre, investoreid, analüütikuid ning teisi huvilisi osalema veebiseminaril 20. oktoobril 2021 kell 9.00. Veebiseminar toimub eesti keeles.

Tulemusi tutvustavad panga juhatuse esimees Margus Rink ja finantsjuht Kerli Lõhmus. Veebiseminari toimumise ajal on kuulajatel võimalik esitada küsimusi. Küsimustele vastatakse peale presentatsiooni.

Kuidas veebiseminaril osaleda?
Osalemiseks on vajalik internetiühendusega arvuti ja kõrvaklapid. Veebiseminaril osalejate arv on piiratud, osalemiseks palume Teil eelnevalt registreeruda aadressil: https://register.gotowebinar.com/register/6062443650368461324

Registreerunutele saadetakse link veebiseminarile ning juhised keskkonna kasutamiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse alla laadida vajalik rakendus. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mis võimaldab veebiseminari kuulata.

Osalejatele saadetakse üks tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-kiri. Veebiseminar salvestatakse ning avalikustatakse nii ettevõtte kodulehel www.cooppank.ee kui ka Nasdaq Balti youtube.com kontol.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 104 700  igapäevapanganduse klienti. Coop Pank kasutab jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused inimeste kodu lähedale. Panga strateegiliseks aktsionäriks on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 330 kauplust.

Lisainfo:
Katre Tatrik
Kommunikatsioonijuht
Telefon: +372 5151 859
E-post: katre.tatrik@cooppank.ee