Šiandien Rygos prekybos centras „Alfa“ tapo „Akropole Alfa“, o „Akropole“ – „Akropole Rīga“


Plečiant „Akropolis Group“ prekės ženklo „Akropole“ naudojimą Latvijoje, nuo ketvirtadienio, kovo 10 d., Rygos prekybos centro „Alfa“ pavadinimas oficialiai pakeistas į „Akropole Alfa“. Prekybos ir pramogų centras „Akropole“ nuo šiol vadinasi „Akropole Rīga".

„Vieningo prekės ženklo įdiegimo procesas sėkmingai baigtas. Nuo šiandien atverčiame naują puslapį, lankytojams siūlydami platų parduotuvių, pramogų ir paslaugų pasirinkimą dviejuose „Akropole“ prekybos centruose Latvijoje – „Akropole Alfa“ ir „Akropole Rīga“. Mūsų prekybos centrų ateities vizija ir tolimesnės plėtros perspektyvos nesikeičia, todėl ir toliau dirbsime su įvairiais projektais, kad savo lankytojams galėtume pasiūlyti dar įvairesnių apsipirkimo ir pramogų galimybių “, – sako Manfredas Dargužis, „Akropolis Group” direktorius.

„Bendro „Akropole” prekės ženklo diegimo darbai truko keletą mėnesių, įskaitant bendros dovanų kortelių sistemos sukūrimą, naujos interneto svetainės parengimą ir prekės ženklo „Akropole“ elementų integravimą prekybos centre „Akropole Alfa”. Nors šį pavasarį ir ilgai puosėletus pokyčius pasitinkame visiškai kitokiomis nuotaikomis, nei kad įsivaizdavome, tikime, kad Rygos gyventojus ir svečius pasikeitimai nudžiugins“, – teigia Zane Kaktiņa, prekybos centro „Akropole Alfa“ vadovė.

Lankytojai ir praeiviai naująjį ženklą „Akropole Alfa“ jau gali pastebėti ir ant prekybos centro fasado. Vizualūs pokyčiai taip pat atlikti prekybos centro interjere, remiantis prekės ženklo „Akropole“ gairėmis.

Nuo ketvirtadienio pradeda veikti vieninga „Akropole“ dovanų kortelių sistema. „Akropole“ dovanų korteles galima įsigyti ir jomis atsiskaityti abiejuose prekybos centruose – „Akropole Alfa“ ir „Akropole Rīga“.

Kaip buvo skelbta anksčiau, keičiant prekybos centro pavadinimą, taip pat keičiasi ir prekybos centro socialinės medijos paskyrų pavadinimai ir kita komunikacinė medžiaga. Ketvirtadienį taip pat pradėjo veikti nauja vieninga interneto svetainė www.akropolelatvija.lv, kurioje pateikiama naujausia informacija apie abu Rygos prekybos centrus – jų naujienas, darbo laiką, apsipirkimo ir pramogų galimybes.


Daugiau informacijos:

Dominykas Mertinas
Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas
AKROPOLIS GROUP, UAB
+370 64027001