Coop Pank AS sõlmis ühinemislepingu CP Varad AS-iga


Coop Pank AS sõlmis täna notariaalse ühinemislepingu oma 100%-lise tütarettevõtja CP Varad AS-iga. Ühinemise tulemusena CP Varad AS lõppeb ning Coop Pank AS-ist saab CP Varad AS-i õigusjärglane. CP Varad AS-i peamiseks tegevusalaks on olnud panga probleemkrediidi tagatiseks olnud kinnisvara haldamine ja realiseerimine. Ühinemise  eesmärk on lihtsustada pangagrupi õiguslikku struktuuri. Ühinemise tulemusena ei muutu pangagrupi konsolideeritud varade, õiguste ja kohustuste seis.

Ühinemisleping jõustub pärast Finantsinspektsioonilt ühinemisloa saamist ning ühinemine on plaanis eelduslikult lõpule viia 2022. aasta jooksul. Ühinemisleping ja ühinemisaruanne on lisatud käesolevale teatele.  

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Pangal on 133 100 igapäevapanganduse klienti. Coop Pank kasutab jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused kodule lähemale. Panga strateegiline omanik on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 330 kauplust.

Lisainfo:
Paavo Truu
Finantsjuht
Telefon: +372 5160 231
E-post: paavo.truu@cooppank.ee


 

Manused



Attachments

Ühinemisleping Ühinemisaruanne Coop Pank AS ja CP Varad AS ühinemise kohta