Muudatused Läti tütarettevõtete juhtimises

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluva Läti kinnisvaraarendusettevõtte SIA Merks Mājas juhatuse esimees Andris Bišmeistars on teavitanud oma soovist ettevõttest lahkuda ning jätkata karjääri ettevõtjana. Andris Bišmeistarsi volitused SIA Merks Mājas juhatuse liikmena lõpevad 31. märtsil 2024 ning juhatuse liikmena jätkab Mikus Freimanis.

31. märtsil 2024 lõpevad Andris Bišmeistarsi volitused ka Merko Ehitus kontserni teiste Läti tütarettevõtete juhatuse liikmena. Ettevõtete juhatused jätkavad tööd seniste juhatuse liikmetega.

Andris Bišmeistars on töötanud kontserni Läti ettevõtetes erinevatel positsioonidel alates 2005. aastast ning kontsern tänab teda pikaajalise panuse eest. Merko Ehitus on käivitanud otsingu Läti tütarettevõtete uue juhatuse esimehe leidmiseks.

Urmas Somelar
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
urmas.somelar@merko.ee

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni ettevõtted arendavad kinnisvara ning ehitavad hooneid ja infrastruktuuri. Loome paremat elukeskkonda ja ehitame tulevikku. Tegutseme Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. 2023. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 635 inimesele ning ettevõtte 2023. aasta müügitulu oli 466 miljonit eurot.