Erminurme korteriarendusprojekti viienda etapi käivitamine (Tartu, Eesti)

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluv OÜ Merko Kodud on otsustanud käivitada Tartu vallas asuva Erminurme korteriarendusprojekti viienda etapi, mille raames valmib 2025. aasta mais aadressil Erminurme tee 2 ja Erminurme tee 22 kaks kortermaja kokku 36 korteriga.

Erminurme (merko.ee/erminurme) A-energiaklassiga korterelamutes asuvate korterite suurused jäävad vahemikku 48–91 ruutmeetrit ja ruutmeetrihinnad algavad 2900 eurost. Hoonete ümber rajab Merko parkimiskohad ning haljastatud sisehoovid puhke- ja mängualadega.

Tartu valla ja linna piiril, Eesti Rahva Muuseumi ja Raadi mõisakompleksi vahetus läheduses paikneva Erminurme projekti kogumaht hõlmab 12 kahe- kuni kolmekorruselist kortermaja ehitust kokku 224 korteriga. Erminurmes on tänaseks valminud 9 hoonet kokku 161 korteriga.

OÜ Merko Kodud (merko.ee/kodud) on Eesti mainekaim elukondliku kinnisvara arendaja. Parima kvaliteedi tagamiseks haldab Merko korteriarenduse kõiki etappe: kavandamine, projekteerimine, ehitamine, müük ja garantiiaegne teenindus.

Lisainfo: OÜ Merko Kodud juhatuse liige Indrek Tarto, tel +372 680 5105.

Urmas Somelar
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-post: urmas.somelar@merko.ee

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni ettevõtted arendavad kinnisvara ning ehitavad hooneid ja infrastruktuuri. Loome paremat elukeskkonda ja ehitame tulevikku. Tegutseme Eestis, Lätis, Leedus ja Norras. 2023. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 635 inimesele ning ettevõtte 2023. aasta müügitulu oli 466 miljonit eurot.

Manused

Erminurme_a Erminurme_b