AS Silvano Fashion Group erakorralise aktsionäride üldkoosoleku otsused

AS Silvano Fashion Group tegi 19. märtsil 2024 aktsionäridele ettepaneku võtta vastu alltoodud aktsionäride erakorralise üldkoosoleku otsused koosolekut kokku kutsumata.

Üldkoosoleku teade avaldati 19. märtsil 2024 Tallinna Väärtpaberibörsi kodulehel aadressil
https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b77cafc430f1ac23a81813069a95a15cd&lang=et&src=listed  ja Varssavi Väärtpaberibörsi infosüsteemis ning 19.03.2024.a. ajalehes “Eesti Päevaleht” ja Aktsiaselts Silvano Fashion Group kodulehel aadressil https://www.silvanofashion.com/et/investorid/ettevotte-teated/.

Erakorralise aktsionäride üldkoosoleku otsuseid hääletas 13 aktsionäri, kellele kuuluvate aktsiatega oli esindatud  21 166 003 häält eht 58,79 % kogu aktsiakapitalist. Seega oli Koosolek pädev võtma vastu otsuseid Koosoleku päevakorras olnud küsimustes.

Koosolek võttis vastu alljärgneva otsuse:

Päevakorrapunkt 1:  AS-i Silvano Fashion Group audiitori nimetamine 2023.a. majandusaastaks ja audiitori tasu määramine.
Otsustati:
1.1. Nimetada AS-i Silvano Fashion Group audiitoriks audiitorühing Ernst&Young Baltic AS (registrikood 10877299, asukohaga Rävala puiestee 4, 10143 Tallinn);

1.2. Volitada AS-i Silvano Fashion Group juhatust sõlmima audiitorühinguga AS-ga Ernst&Young Baltic audiitorteenuse leping AS-i Silvano Fashion Group 2023.a. majandustegevuse auditeerimiseks.

Hääletamise tulemused:

poolt: 20 261 344 häält ehk 56,28 % koosolekul esindatud häältest
vastu:
erapooletu:
15 738 656 häält ehk 43,72% koosolekul esindatud häältest
0 häält ehk 0,00% koosolekul esindatud häältest

Aktsionäride ülkoosoleku protokoll avalikustatakse AS Silvano Fashion Group kodulehel

AS Silvano Fashion Group
E-post: info@silvanofashion.com