Nokia julkaisee ensimmäisen neljänneksen osavuosikatsauksensa 18.4.2024


Tiedote

Nokia julkaisee ensimmäisen neljänneksen osavuosikatsauksensa 18.4.2024

11.4.2024
Espoo – Nokia julkaisee ensimmäisen neljänneksen osavuosikatsauksensa 18.4.2024 noin kello 8.00. Katsaus on nähtävissä Nokian verkkosivuilla heti julkaisemisen jälkeen.

Nokia julkaisee pörssitiedotteina vain tiivistelmän taloudellisista katsauksistaan. Tiivistelmä keskittyy taloudellisiin tietoihin Nokia-konsernin tasolla sekä Nokian näkymiin.

Yksityiskohtaiset segmenttitason tulostiedot ovat saatavilla taloudellisessa katsauksessa osoitteessa www.nokia.com/luvut. Verkkosivuilla julkaistaan myös videohaastattelu, jossa käydään läpi yhteenveto neljänneksen pääkohdista. Kannustamme sijoittajia perehtymään tiivistelmien lisäksi taulukot sisältäviin katsauksiin kokonaisuudessaan.

Sijoittajapuhelu

  • Nokian sijoittajapuhelu alkaa 18.4.2024 kello 11.30. Puhelun kesto on noin 60 minuuttia.
  • Puhelun lopussa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Esitysmateriaali on saatavilla osoitteessa www.nokia.com/luvut.
  • Linkki sijoittajapuheluun julkaistaan osoitteessa www.nokia.com/luvut.
  • Median edustajat voivat seurata esitystä joko edellä mainitun linkin kautta tai numerossa +1-412-317-5619.

Nokia
Nokia luo teknologiaa, joka auttaa maailmaa toimimaan yhdessä.

B2B-teknologia- ja innovaatiojohtajana olemme tulevaisuuden aistivien, ajattelevien ja älykkäiden verkkoratkaisujen edelläkävijä. Johtoasemamme pohjautuu osaamiseemme matkapuhelin-, kiinteissä ja pilvipalveluverkoissa. Luomme arvoa immateriaalioikeuksilla ja pitkäaikaisella tutkimus- ja kehitystyöllä palkitun Nokia Bell Labsin johdolla.

Palveluntarjoajat, yritykset ja muut kumppanimme ympäri maailmaa luottavat Nokian verkkojen suorituskykyyn, vastuullisuuteen ja turvallisuusstandardeihin. Työskentelemme yhdessä kumppaneidemme kanssa kehittääksemme tulevaisuuden digitaalisia palveluita ja sovelluksia.

Lisätietoja medialle
Nokia
Viestintä
Sähköposti: press.services@nokia.com

Sosiaalinen media
LinkedIn X Instagram Facebook YouTube