Kutsu UPM:n pääomamarkkinapäivään 2024


(UPM, Helsinki, 25.4. 2024 klo 12.45) – UPM kutsuu sijoittajat, analyytikot ja pankkiirit pääomamarkkinapäivään, joka järjestetään Lontoossa torstaina 5.9.2024. Tilaisuuden osallistujat tapaavat toimitusjohtaja Massimo Reynaudon ja muita UPM:n johtajiston jäseniä ja kuulevat heidän näkemyksiään. Tämä on erinomainen tilaisuus keskustella UPM:n strategiasta, liiketoiminnoista, tuloksesta, vastuullisuudesta ja kasvumahdollisuuksista.

Lontoossa järjestettävän tilaisuuden esityksiä voi seurata myös suorassa verkkolähetyksessä paikallista aikaa klo 13 alkaen. Verkkolähetyksessä voi esittää kysymyksiä. Esitysten tallenteet julkaistaan UPM:n verkkosivuilla tilaisuuden jälkeen.

Ilmoittautuminen Lontoossa järjestettävään tilaisuuteen ja verkkolähetykseen on avoinna.

Pääomamarkkinapäivän alustava aikataulu (paikallista aikaa):

12.00–13:00        Ilmoittautuminen ja lounas

13:00–15:00        Esitykset ja verkkolähetys

15:00–16:00        Kahvi ja verkostoitumista

Tapahtumapaikka:

LSEG (London Stock Exchange Group)
10 Paternoster Square
Lontoo, EC4M 7LS
Iso-Britannia

Linkki verkkolähetykseen lähetetään rekisteröityneille osallistujille myöhemmin.

Tervetuloa UPM:n pääomamarkkinapäivään ja ilmoittaudu jo nyt.

Lisätietoja antavat:

UPM, Sijoittajasuhteet
ma-pe klo 9–16
puh. 020 415 0033
ir@upm.com

UPM, Mediasuhteet
ma-pe klo 9–16
puh. 040 588 3284
media@upm.com

UPM
Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuille kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Fibres, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 16 600 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10,5 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää X | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils