„Aprangos“ grupė Vilniuje atidaro pirmąsias Lietuvoje „Sandro“ ir „Maje“ parduotuves


Lapkričio 22 d. „Aprangos“ grupė Vilniuje atidaro pirmąsias Lietuvoje prieinamos prabangos parduotuves „Sandro“ ir „Maje“. Abi parduotuvės įsikūrė kaiminystėje, išskirtinėse patalpose, Didžiojoje g., taip dar labiau sustiprindamos Vilniaus senamiestyje veikiančią prabangos parduotuvių zoną. Į abi parduotuves „Aprangos“ grupė investavo beveik 300 tūkst. eurų.

115 kv. m. „Sandro“ ir daugiau nei 100 kv. m. „Maje“ parduotuvės atidarytos pagal franšizės kontraktą su Prancūzijos kompanija „SMCP“. Parduotuvių interjerams parinktos ypatingos detalės ne tik kuria prabangią atmosferą, bet ir tobulai atspindi tiek „Sandro“, tiek „Maje“ mados namų estetiką. „Aprangos“ grupė su „SMCP“ grupe bendradarbiauja nuo 2016 m., kuomet pagal franšizės kontraktą buvo atidarytos „Sandro“ ir „Maje“ parduotuvės Rygoje.

Apie „Aprangos“ grupę

Šiuo metu “Aprangos” grupė Baltijos šalyse valdo 184 parduotuvių tinklą: 112 - Lietuvoje, 43 – Latvijoje ir 29 - Estijoje. Per artimiausią mėnesį „Aprangos“ grupė atidarys dar dvi parduotuves prekybos centre „Ozas“: naujausios koncepcijos „Pull&Bear“ bus atidaryta šiandien, o „Stradivarius“ parduotuvė duris atvers gruodžio viduryje.

Daugiau informacijos:
„Aprangos“ grupės generalinis direktorius
Rimantas Perveneckas
T.  (5) 2390 800
info@apranga.lt
www.aprangagroup.lt


Priedas

Sandro_Maje_Vilnius_20181122